skip to Main Content

Dnevi avtomatike 2024

Z veseljem vas obveščamo, da bomo v sklopu prihajajočega dogodka Dnevi Avtomatike 2024, ki bo potekal 10. aprila 2024 na Fakulteti za elektrotehniko v Ljubljani, organizirali ne samo tekmovanje Drone Challenge, ampak tudi inovativno tekmovanje FuzbAI.

Tekmovanje Drone Challenge predstavlja izvrstno priložnost za študente Fakultete za elektrotehniko, da pokažejo svoje veščine v razvoju algoritmov za avtonomno vodenje dronov. Novost letošnjega dogodka pa je tekmovanje FuzbAI. Ta inovativni izziv se osredotoča na razvoj algoritmov umetne inteligence, ki bodo omogočali avtonomno igro namiznega nogometa FuzbAI proti človeški ekipi. V naslednji igri se bodo vloge zamenjale, kjer bo vaša človeška ekipa igrala proti nasprotnikovemu algoritmu.

Več informacij in podrobnosti o tekmovanju Drone Challenge najdete na https://dnevi-avtomatike.si/?page_id=429, o tekmovanju FuzbAI pa na: https://dnevi-avtomatike.si/?page_id=8469.

Za sodelovanje prijavite svojo ekipo najkasneje do 28. januarja 2024 preko spletnega obrazca na spletni strani: https://dnevi-avtomatike.si/.

Najboljše tri ekipe na obeh tekmovanjih bodo nagrajene z denarnimi nagradami:

800 EUR za prvouvrščeno ekipo,

• 400 EUR za drugouvrščeno ekipo,

200 EUR za tretjeuvrščeno ekipo.

Zagotovljena je zabava, pridobivanje novih znanj in izkušenj, zato vas vljudno vabimo, da se nam pridružite na tem zanimivem dogodku.

Lep pozdrav,

Laboratorij za avtomatiko in kibernetiko

Back To Top